Title Image

Pip Passchier x Hans van Willigenburg

 

 

Over de samenwerking

Hans: ‘Mijn partner Pip heeft een ‘overgangs’-raamwerk gemaakt, van begane grond (buiten) naar raam (binnen). Ik heb daarbij aangesloten met het gedicht ‘Binnenstebuiten’, dat de overgang – van buiten naar binnen, en vice versa – uitwerkt naar een tegelijkertijd méér persoonlijke én méér internationale context.’

 

Pip Passchier

Pip Passchier (1995) woont en werkt momenteel in Rotterdam. Pip heeft een in intuïtieve manier van maken waarin zij het maakproces centraal stelt. Flexibiliteit en snelheid in materiaal en vorm creëert een intuitiefen dynamisch maakproces waar veranderingen in het werk nog mogelijk zijn. Dit resulteert in sculpturale werken met minder voor de hand liggende vormen en materialen. Hierbij zijn toevallige composities of constructies in de openbare ruimte een bron van inspiratie. Deze mix van observaties leidt tot tekeningen die weer aanleiding zijn voor Pip’s hervormbare sculpturen. Deze sculpturen hebben als doel de kijker aan te zetten een actieve houding aan te nemen ten opzichte van haar werk.

 

 

Hans van Willigenburg

Hans van Willigenburg (1963) is schrijver, dichter, journalist, copywriter, ghostwriter en podcastmaker. Hij heeft het schrijven van niet-commerciële teksten altijd gecombineerd met commerciële teksten. Momenteel werkt hij samen met mensen uit het bedrijfsleven, die ‘hun verhaal’ op een boeiende manier willen vertellen en online willen delen.

wwww.hansvanwilligenburg.nl

Category

Project RaamWerk II