Open dagen

25 en 26 september 2021

Bezoek de ateliers van de kunstenaars van de NEstudio’s tijdens de open dagen 2021

 

Ook dit jaar doen de kunstenaars van de NEstudio’s weer mee met het Groot Rotterdams Atelier Weekend. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur is iedereen van harte welkom om de ateliers en de expositie te bezoeken.

 

Dit jaar is er door het project Raamwerk met de deelname van 14 gastkunstenaars, extra veel te zien. De Cash & Carry is ingericht met aantrekkelijk klein werk van veel verschillende kunstenaars in uiteenlopende disciplines.

 

Op zaterdag 25 september is er om 15.00 uur een rondleiding / artist talk langs de kunstwerken van project Raamwerk. Deze wordt verzorgd door de kunstenaars Roos Kloosterman en Lindsey Schwidder.

 

Op zondag 26 september is  er om 15.00 uur een rondleiding / artist talk langs de kunstwerken van project Raamwerk. Deze wordt verzorgd door de kunstenaar Kuin Heuff.

 

 

 


Terugblik 2020

Vorig jaar was het, ondanks Corona, een heel geslaagd open atelierweekend. Bart Lodewijks kwam als gastkunstenaar op het Noordereiland langs en maakte ter plekke monumentale tekeningen. Veel van deze tekeningen zijn nog steeds (herfst 2021) te zien, ook rondom de NEstudio’s.

Meer informatie over het project van Bart kun je vinden op:

www.murals-inc.com/#projecten

www.BartLodewijks.nl

 

De aftermovie van de open dagen NE studio’s 2020