Sarah Rose Guitian Nederlof

‘The manifest of remembrance’, 2021

 

“By her unusual and delicate approach to the surrounding details, and the way Sarah Rose presents the results of her investigation, she invites us to step out of our comfortable patterns of looking at things and to make an effort to discover the hidden aspects.”

 

“Door haar ongebruikelijke en delicate benadering van de omringende details en de manier waarop Sarah Rose de resultaten van haar onderzoek presenteert, nodigt ze ons uit om uit onze comfortabele kijkpatronen te stappen en ons in te spannen om de verborgen aspecten te ontdekken.”

 

Over project Raamwerk: Het uitgangspunt voor dit werk is de plastic fles. Tijdens een residentie in Blanca, een klein dorpje in het zuiden van Spanje; Ik kwam een ​​nieuw gebruik van de fles tegen. Je kon verschillende ‘constellaties’ van flessen voor deuren en zijstraten vinden. Ik was gefascineerd hoe zo’n gewoon object ineens een gewoonte- en cultuurdrager kon worden.

 

Specifiek voor het project Raamwerk heb ik een mixed media installatie gemaakt bestaande uit 1:1 gipsflesjes, foto’s en kleine kleiflesjes (uniek en te koop).

 

www.thedetailhunter.com
thedetailhunter@gmail.com
+31657473790

Category

Project Raamwerk